Steun sc Heerenveen én ons met het bestellen van een seizoenkaart

Wie verlangt er niet terug naar die voetbalvolle weekenden? Eerst ’s ochtends vroeg als leider, scheids of barvrijwilliger in de weer, dan ’s middags zelf de wei in en tot slot ’s avonds of de volgende dag naar het Abe Lenstra stadion. Bestel alvast je seizoenkaart van sc Heerenveen en als je een speciale code invult, gaat er 10 euro naar onze vereniging.

Wij en sc Heerenveen zijn sportief partners. Dat betekent dat we elkaar helpen waar we kunnen. Samen de schouders eronder, zeker in deze tijd waarin we als voetbalclubs voor een grote uitdaging staan. Daarom een mooi gebaar vanuit sc Heerenveen: als jij de code 7100508 invult bij het bestellen van je seizoenkaart, gaat van het bedrag 10 euro naar onze vereniging. Doe je mee?

Op naar een vol stadion
Zodra het weer kan en mag, gaat sc Heerenveen voor een vol en kolkend Abe Lenstra stadion. Om dat voor elkaar te krijgen, krijgen seizoenkaartverlengers van de club vier kortingscodes van 50 procent. Daarmee kunnen vier ‘nieuwe fans’ – supporters zonder seizoenkaart in 2020/2021 – tot zondag 1 augustus een seizoenkaart kopen voor de helft van de prijs.

Bestel of verleng hier je seizoenkaart van sc Heerenveen: https://ticketing.scheerenveen.nl/seizoenkaarten.