SC Cambuur organiseert workshops jeugdvoetbal bij voetbalvereniging vv Sint Annaparochie

Als vervolg op de succesvol door SC Cambuur georganiseerde workshops van vorig seizoen bij Decathlon en MKV’29, zullen er dit seizoen ook weer enkele workshops georganiseerd worden.

De eerste van deze workshops zal zijn op woensdag 18 september bij voetbalvereniging vv Sint Annaparochie te Sint Annaparochie om 19:30 uur. Tijdens deze informatiebijeenkomst zullen de volgende workshops worden georganiseerd:

Techniek training onderbouw: “leeftijd specifieke kenmerken”

Effectief & Efficiënt trainen: “organisatie en oefenvormen”

Alle workshops zullen worden verzorgd door verschillende trainers die binnen de jeugdopleiding van SC Cambuur actief zijn. Zo zullen onder andere Matthias Frankema (Trainer O13) en Fedrik Houtstra (Trainer O15 & Coördinator Voetbalschool) aanwezig zijn om hun kennis te delen met de aanwezige amateurverenigingen.

Locatie:

vv Sint Annaparochie Sportcomplex De Waaie Statenweg 2 9076 DS Sint Annaparochie Dus draag jij voetbal en de ontwikkeling van de jeugd een warm hart toe? Wacht dan niet langer en meld je aan voor deze workshop!

Dit kan door een mail te sturen naar Maria Tienstra, m.tienstra@cambuur.nl. In de mail graag de naam van de vereniging, namen van de personen die aanwezig zullen zijn.

De aanmeldingstermijn loopt tot en met vrijdag 13 september.