Pubquiz wederom een succes

Een jaar geleden alweer werd het idee geboren. Eén keer per jaar een pubquiz organiseren in de Robbenplaat voor de liefhebbers binnen Zeerobben aangevuld met vrienden/vriendinnen etc. De organisatie kon op dat moment niet weten dat één keer per jaar niet genoeg was en dus was er dit voorjaar wederom een quiz en afgelopen vrijdag werd alweer de 3e pubquiz georganiseerd. Binnen een paar uur uitverkocht dit keer en ze waren er vrijdagavond allemaal. Dat betekende bijna 150 deelnemers en dat is ook echt de max. Het zorgde wel voor een gezellige/knusse sfeer in de Robbenplaat en….de verwarming hoefde niet aan..:-). De organisatie bestaande uit Jolanda Gerritsen, Gerrit Riem, Bauke Bakker aangevuld met Richard de Bruin (techniek) en Wiebe Attema (presentatie hadden de zaken prima op orde. Leuke uitdagende rondes zorgde voor veel hilariteit en fanatisme in de zaal. Tijdens de pauze werd er ook nog een fantastische verloting gehouden waarbij de middenstand van Harlingen zich niet onbetuigd liet. Zij zorgden weer voor mooie prijzen en dat zorgde vervolgens weer voor een goede verkoop zo merkte Jolanda die soms handen en voeten tekort kwam.  Na 6 rondes en 2 bonusrondes kon Gerrit Riem de prijswinnaars bekend maken. Maar niet voordat eerst de kantineploeg hartelijk bedankt werd voor hun tomeloze inzet zowel achter de bar als in de keuken als in de zaal. Geweldig!

Vierde worden is nooit leuk want je valt net buiten de prijzen maar hebt het niet slecht gedaan. Dit keer was dit lot voor De Smartini’s met teamcaptain Luna v.d. Bosch. Ze moesten het doen met een applaus. Op de derde plaats eindigde De Suskes met als teamcaptain Monique Swart. Op de 2e plaats onder aanvoering van Frank Pietersma eindigde Mike Litt en winnaar van de pubquiz najaar 2023 werd Eén-nul-destruction onder aanvoering van Lútsen Smits.
De volgende sponsoren worden bedankt voor hun medewerking: Wooncentrum Walinga, Jumbo Olaf Hermus, Damen Shipyards, Massagestudio Paulien, Het Brouwdok, Levels, Rederij Doeksen, Groundhop XL, Rona Parfumerie en schoonheidssalon, Businessclub Zeerobben en de Vriendenclub van Zeerobben.
Op naar het voorjaar van 2024!