Patrick van der Veen keert terug bij Zeerobben

Oud-Zeerob Patrick van der Veen keert volgend seizoen terug op het Oostersportpark. Hij komt over van eersteklasser ONS Sneek.
Patrick begon ooit als jeugdspeler bij Zeerobben, zat lang bij de jeugdopleiding van sc Heerenveen, gevolgd door een periode bij PEC Zwolle en keerde later als A-junior ook weer terug bij Zeerobben. Na een aantal jaren in het eerste elftal van Zeerobben, zocht hij in 2016 zijn heil bij Sneek Wit Zwart, om vervolgens in 2018 over te stappen naar hoofdklasser Berkum in Zwolle. Ook daar voetbalde hij 2 seizoenen, waarna hij terugkeerde naar Friesland en koos voor zijn huidige club ONS Sneek, toen nog hoofdklasser, nu dus eerste klasse.

Zoals we al eerder aangaven, blijft de selectie van Zeerobben voor volgend seizoen grotendeels in tact en wordt deze vooral aangevuld met aanstormende talenten uit de eigen jeugdopleiding. Met de terugkeer van Patrick wordt daar nu ook een brok routine aan toegevoegd. Een mooie uitdaging voor de technische staf om daar een win/win van te creëren.

Welkom terug Patrick!

Patrick als ONS-er in actie tegen Zeerobben