Nog even geduld

Het kan een ieder niet ontgaan zijn. Zeerobben komt binnenkort weer met een leuke actie op de proppen waar we met z’n allen een succes van proberen te maken. We gaan weer waardebonnenboekjes verkopen. Boekjes met voor de koper 28 leuke waardebonnen die men kan inleveren bij de Harlinger winkeliers en horeca. Het voordeel voor de kopers kan wel oplopen tot ruim € 200. Zowel de kopers als de vereniging profiteert.
De inwoners van Harlingen hebben het al kunnen lezen in de plaatselijke media maar ook op social media zijn we de laatste dagen druk bezig om de mensen te informeren en enthousiast te krijgen voor deze leuke actie.

Op dit moment leggen we de laatste hand aan de wijkindeling voor alle teams. We gaan met maar liefst 21 (!!) teams de straat op. Van JO19 t/m JO11 en MO15 t/m MO11.  De spelers van JO10, JO9 en JO8 alsmede alle senioren gaan proberen om de boekjes binnen de familie- en vriendenkring te verkopen. Geen trainingsuurtje dus maar een verkoopuurtje in week 47 (de week van 18 november).

De opbrengst van deze actie komt ons allen ten goede. We gaan namelijk investeren in VTON (voetballeerlijn voor de gehele jeugdafdeling en ook willen we graag een nieuwe geluidsinstallatie op ons sportcomplex).  Wat zou het mooi zijn als we dat met z’n allen voor elkaar krijgen. Met z’n allen één uurtje de straat op om boekjes te verkopen voor onze fantastische club.

Komende week komen we weer met nadere informatie over deze actie.

November = actiemaand!!

Organisatie waardebonnenactie!