Nieuwe Waddenrobkes

Gisteren mochten we bij de training van de Waddenrobkes wederom 2 nieuwe talentjes verwelkomen. Stijn was er voor het eerst en had zijn jongere broertje Niels ook meteen maar meegenomen. Stijn ging meteen voorop in de strijd bij de partijtjes. Voor Niels was het nog even wennen maar na een paar oefeningen en wat geruststellende woorden van de trainers vond ook hij het geweldig. Welkom Stijn en Niels en heel veel plezier gewenst bij de Waddenrobkes.

We mochten ook meteen een nieuwe trainer verwelkomen. Tom Posthumus volgt een opleiding aan het CIOS en in het kader van zijn stageopdracht schuift hij de komende maanden als trainer bij de Waddenrobkes aan. Welkom Tom en ook jij veel plezier gewenst bij de Waddenrobkes en succes met je opleiding uiteraard.

Dat brengt het aantal trainers bij de Waddenrobkes inmiddels op 5. Naast Tom geven ook Jasper, Storm, Stephanie en Meike training aan de allerjongsten. Zo krijgen alle kinderen de aandacht die ze nodig hebben op zo’n jonge leeftijd. Ook een keer meedoen? Neem gerust contact op met Lieuwe Wesselius op 06-535523 voor verdere informatie en/of aanmelding.

Onze fotograaf was aanwezig om een beeld te schetsen van dit alles!