Mis het niet: maandag ALV

Op 17 oktober is aan alle leden per e-mail een uitnodiging gestuurd om de Algemene Ledenvergadering bij te wonen op maandag 31 oktober aanstaande. Mail niet gezien? Check nog even je spambox en neem anders even contact op via secretaris@zeerobben.nl, dan krijg je alsnog de mail met agenda en bijlagen.

De ALV is dus aanstaande maandag, aanvang 19:30 uur in onze kantine. Alle leden vanaf 16 jaar of ouder kunnen (en moeten eigenlijk….) daarbij zijn. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de vereniging, spreek je uit, kom in contact met het bestuur en stem mee over belangrijke zaken die Zeerobben (immers ook jouw club!) aangaan.

Er zijn deze keer ook meer redenen waarom iedere Zeerob er eigenlijk bij moet zijn. Welke? Daar kunnen we niet op vooruit lopen. Wel kunnen we zeggen dat als je er niet bij bent, je daar mogelijk achteraf spijt van krijgt. Dat je dan zegt: “Jammer, als ik dat had geweten, was ik er graag getuige van geweest”. Kom gewoon, het is niet alleen van belang, maar ook gewoon interessant, leuk en altijd gezellig.

Tot maandagavond dus!

Het bestuur