Meet & Greet Businessclub Zeerobben bij familiebedrijven Yildiz

De jaarlijkse Meet & Greet tussen de staf en spelers van de A-selectie enerzijds en de leden van de Zeerobben-Businessclub anderzijds, is een traditie geworden die door beide groepen hooglijk wordt gewaardeerd. Dat bleek ook afgelopen dinsdagavond weer toen maar liefst 72(!) personen te gast waren op de imponerende locatie van Autocentrum Harlingen en Yildiz Stucadoorsbedrijf aan de Grensweg te Harlingen.

De gebroeders Ilhan, Erdo en Ayhan Yildiz timmeren zakelijk al jaren behoorlijk aan de weg in Harlingen en wijde omgeving zowel met hun stucadoorsbedrijf als ook met hun handel in premium auto’s  en zijn daarnaast in de privésfeer ook al lange tijd zeer enthousiaste en kundige vrijwilligers bij Zeerobben op het Oostersportpark. Logisch dus dat ze ook lid zijn van de Businessclub, het zakennetwerk rond Zeerobben. En dit jaar mochten zij gastheer zijn van de traditionele seizoensopening in de vorm van de meet & greet. Een gelegenheid die de mannen maar wat graag aanpakten om groots mee uit te pakken. Een avond met een Turks karakter, het ontbrak de deelnemers aan niets. Een gastvrij welkom, heerlijke Turkse hapjes en geheel in stijl: non-alcohol.
Met aanstekelijk enthousiasme presenteerden ze hun mooie bedrijven. In alles stralen ze service en kwaliteit uit. Dus ben je op zoek naar een stukadoor of toe aan een mooie nieuwe (gebruikte) bolide: ga eens langs aan de Grensweg. Van harte aanbevolen.

Teammanager Geert Jan de Groot deed vanuit de spelersgroep de aftrap met het voorstellen van de nieuwe spelers in de selectie, een mooie mix van enkele nieuwe spelers van elders, maar vooral ook eigen jeugd die doorstroomde naar de A-selectie.

De nieuwe hoofdtrainer Henk Konings stelde zichzelf voor, zijn achtergrond en loopbaan als voetballer en trainer. En natuurlijk maakte hij de aanwezigen deelgenoot van zijn ambities met Zeerobben, de wijze waarop hij het elftal wil laten spelen en de daarbij behorende sportieve ambities. Het is precies dat waar een avond als deze voor bedoeld is.
De Businessclub van Zeerobben is nog steeds groeiende en mocht onlangs weer 6(!) nieuwe leden toevoegen aan haar netwerk. En een groot deel van deze leden is ook actief en nauw betrokken bij het eerste elftal. Zowel bij uit- als thuiswedstrijden zijn ze aanwezig en tonen ze hun belangstelling. De interactie met spelers en staf op een avond als deze zijn een belangrijke basis voor die betrokkenheid. Nog nooit was de opkomst zo hoog, een duidelijk teken van optimisme en verwachtingen voor het nieuwe seizoen.

Na de eerste driepunter van afgelopen zaterdag (4-3 winst tegen Joure) was deze avond een tweede schot in de roos en kunnen we ons opmaken voor een hopelijk succesvol seizoen in de uitdagende tweede klasse van het bloeiende en steeds competitiever wordende zaterdagvoetbal.

 

Foto’s: Frans Bode