Ledenadministrateur Jacob Aartsma uit de running

We hopen dat het tijdelijk zal zijn, maar moeten het vooralsnog stellen zonder de cruciale diensten van onze ledenadministrateur Jacob Aartsma. Jacob is opgenomen in het ziekenhuis en zal zijn werkzaamheden voor Zeerobben voorlopig niet kunnen uitvoeren. Uiteraard respecteren we dat en we wensen Jacob en zijn familie alle goeds en zo mogelijk een snel en volledig herstel toe.

Iedereen die lid of lid-af wil worden bij Zeerobben passeert normaliter het bureau van Jacob voor de inschrijvings- en uitschrijvingsprocedures. Hij kent eigenlijk iedereen, terwijl veel groenwitten hem niet persoonlijk kennen. Nu kunnen we het allemaal wat persoonlijker maken door Jacob een hart onder de riem te steken met een bemoedigend kaartje. Dat kan gestuurd worden naar:

Jacob Aartsma
Galjoenweg 33
8862 XX Harlingen

De aan- en afmeldprocedure van onze ledenadministratie blijft ongewijzigd lopen via het emailadres leden@zeerobben.nl. We hebben maatregelen genomen zodat deze mails nu op een ander bureau terechtkomen en ook als voorheen verwerkt zullen worden.

Het bestuur