Jordy Torenbeek stopt; en toch ook weer niet!

Een beetje cryptisch, maar wel waar: zoals we al eerder aankondigden gaat Jordy Torenbeek aan het eind van dit seizoen de voetbalschoenen in de wilgen hangen. Maar als vereniging nemen we gelukkig geen afscheid van hem, want hij begint ook weer aan iets nieuws voor onze club. Jordy treedt namelijk toe tot de Technische Commissie (TC).

Dat is nieuws waar we wel blij van worden. Bestuurlijk is onze keeper Theo Nota de vertegenwoordiger van de TC en “in het veld” wordt hij daarin bijgestaan door onze oud-speler Pieter Westra. Jordy wordt daar nu aan toegevoegd en zo ontstaat naar ons idee een mooi trio van spelers/oud spelers met elk hun eigen netwerken binnen de Friese amateur-voetbalwereld. Een mooie jonge generatie die daar waar nodig ook nog altijd nestor Paul Kingma achter de hand hebben als sparringpartner/adviseur.

Het is natuurlijk mooi dat jongens als Pieter en Jordy na hun actieve voetbalcarrière op deze wijze bij Zeerobben betrokken blijven en iets voor onze club terug willen doen. Eens een Zeerob, altijd een Zeerob. Wij kunnen ons er wel in vinden. Gefeliciteerd Theo en Pieter met jullie nieuwe collega, succes gewenst Jordy!