Jeugdtrainers 2020-2021

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn alweer in volle gang. Veel teams hebben in de nieuwe samenstelling alweer een paar keer getraind. Laten we daarom eens kijken wie er volgend seizoen allemaal voor de verschillende groepen staan. 

Door het afscheid van Niels IJben ontstond er een vacature bij JO19-1. In haar zoektocht naar een geschikte opvolger kwam het jeugdbestuur uit bij de 22-jarige Keimpe Brander. Voor de Harlingers geen bekende voor de voetballiefhebber wellicht wel. Keimpe komt uit Heeg en trainde daar ook veel jeugdteams van de F2 tot de JO17-1 maar ook het 2e van Heeg.  Ook had hij in Heeg zijn eigen voetbalschool voor spelers vanJO8, JO9 en JO10 . Keimpe is inmiddels  afgestudeerd aan de opleiding Academie Lichamelijke Opvoeding en is in het bezit van UEFA C. Maar zijn ambities reiken verder. UEFA B is het volgende doel. Daarin past dan ook goed het trainerschap bij een club als Zeerobben. Genoeg talent aanwezig om vol enthousiasme mee aan de slag te gaan. Dat is deze enthousiaste jeugdtrainer wel toevertrouwd.
Omdat hij zelf ook nog actief is binnen de lijnen zal hij samen met Ruben v.d. Pol de training/begeleiding oppakken. Daarover later meer. Een nieuw gezicht binnen de jeugdafdeling geeft ook altijd weer nieuwe ideeën/inzichten. Het spreekt dan ook voor zich dat Zeerobben veel vertrouwen heeft in deze nieuwe jeugdtrainer en uitkijkt naar de samenwerking met Keimpe. Inmiddels zijn de eerste trainingen met de JO19-1 groep al geweest.