Jeugdjournaal

Het is weer een genot om op zaterdag rond de velden te zijn op zoek naar leuke jeugdwedstrijden. Nu de temperatuur ook steeds wat meer stijgt wordt het ook steeds drukker op het Oostersportpark.

 

JO19

En daar waren dan de eerste punten voor JO19-1. Thuis tegen Be QWuic Dokkum werd er overtuigend met 7-1 gewonnen. Morgen op bezoek bij Heerenveense Boys die met 6 uit 2 koploper zijn in de hoofdklasse. JO19-2 moest na de mondetrzege tegen Workum even pas op de plaats maken. Thuis tegen Heerenveense Boys werd re met 2-5 verloren. Morgen naar Bolsward voor herstel.

JO17

Na de kanppe zege vorige week in Emmeloord tegen Flevo Boys was er nu het eereste verlies na de winterstop voor JO17-1. Thuis tegen Bl;auw Wit werd het 0-2. JO17-2 verloor ook en ook van Blauw Wit. In Leeuwarden werd het 4-0. JO17-3 hield de punten in Harlingen door met 6-1 te winnen van Wardy.

JO15

En belangrijke zaterdag voor JO15-1 dat na de nederlaag tegen Hoogezand nu moest winnen om bij te blijven. Thuis tegen Frisia lukte dat ook. Vlak voor tijd werd de 1-0 binnen geschoten en was de overwinning binnen.

JO13

In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO13-1 uit met 5-2 van Akkrum. Verlies was er ook voor JO13-2 dat in Anjum met 3-0 verloor. .

JO12

Het gaat lekker met JO12-1. Thuis werd met 2-0 van Makkum gewonnen en met 9 uit 3 staat de ploeg keurig bovenaan. JO12-2 ging naar zuidwest Friesland voor de uitwedstrijd tegen Bakhuizen. Een mooie omgeving leverde niet de juiste inspiratie op en Zeerobben verloor met 5-2.

JO11

Na de winst tegen LSC kon JO11-1 die lijn niet doortrekken en verloor thuis met 4-1 van SDS. JO11-2 kwam met een prachtige 3-8 overwinning terug uit Deinum. .

JO10/JO9/JO8

Ook deze groep begon weer met de competitie maar hier worden geen uitslagen en standen bijgehouden omdat het volgens de richtlijnen van de KNVB bij deze groep draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen.

De dag van morgen

Morgen weer een leuke zaterdag met 10 thuiswedstrijden en 12 uitwedstrijden voor de jeugd van Zeerobben. De eerste wedstrijden beginnen al om 08.45 uur en nog steeds zal het behelpen zijn met het gebruik van de kleedkamers omdat de verbouwing nog (steeds) niet achter de rug is. Het maakt de zaterdag ondanks dat toch tot de mooiste dag van de week.