Jeugdjournaal

De ene zaterdag is de andere niet. Dat was afgelopen week zo, deze week zo en zal volgende week niet anders zijn. In de 2e fase is het altijd maar weer afwachten hoe sterk de nieuwe tegenstanders zijn. Hoe dan ook, de zaterdag blijft de mooiste dag van de week. Daar kan niemand iets aan veranderen.Ook een 2e fase niet!

JO19
JO19-1 had haar dag niet. Ze speelden een niet al te beste wedstrijd tegen Stiens. Na de 0-1 achterstand in de rust werd er uiteindleijk nog wel gewonnen met 2-1. Drie punten en maar snel door naar de volgende wedstrijd. JO19-2 speelde haar eerste wedstrijd in de 2e fase in een nieuw tenue. Het leverde tegen Oeverzwaluwen uiteindelijk een puntje op. Het werd 1-1.

JO17
Ondanks de vele afwezigen kwam JO17-1 niet in de problemen tegen HHC Hardenberg . Morgen de absolute kraker in de 6e divisie tussen Zeerobben en Blauw Wit op het Oostersportpark. Oosterlittens was met 1-5 te sterk voor JO17-3.

JO15
JO15-1 kwam in de thuiswedstrijd tegen SV Bedum niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Morgen de zware uitwedstrijd tegen de nummer 2 op de ranglijst Veendam 18994. Een mooie overwinning voor JO15-2 tegen SJO AVC/Tzummarum. Het werd 4-0 en daarmee is JO15-2 de trotse koploper in de 2e fase. Morgen de topper tegen ONS. JO15-3 moest naar Hindeloopen en wil deze wedstrijd zo snel mogelijk weer vergeten. De uitslag (2-1 verlies) was van ondergeschikt belang. Snel door naar de volgende sportieve wedstrijd voor deze enthousiaste groep.

JO13
Al vroeg in Dokkum werd er door JO13-1 met 4-1 verloren van Be Quick D. JO13-2 heeft de smaak te pakken. Na een zware 1e fase tonen de jongens in de 2e fase veerkracht en doorzettingsvermogen. De tweede wedstrijd op rij werd gewonnen. Dit keer met 3-0 van Blauw Wit. Samen met Beetgum en Deinum aan kop nu.

JO12
De wedstrijd voor JO12-1 was geen echte wedstrijd. Zeerobben bleek veel te sterk voor Deinum en won met dubbele cijfers. JO12-2 verloor de thuiswedstrijd tegen Arum/Stormvogels met 1-5.

JO11
In de hoofdklasse is het hard werken voor JO11-1 maar dat is niet erg en maakt je alleen maar beter. Zowel vorige weel als deze week nipt verlies. Dit keer van Frisia maar de progressie is zichtbaar. JO11-2 won de thuiswedstrijd tegen L. Zwaluwen met 6-1.

De dag van morgen
Met 13 thuiswedstrijden en de landencompetitie bij de Waddenrobkes is het morgen weer een drukke dag op het Oostersportpark. Ook morgen zal er weer een beroep moeten worden gedaan op begrip bij een ieder als het gaat om het gebruik van de kleedaccommodatie. Het is nog steeds behelpen. Dat doet niets af aan het prachtige programma wat klaar staat dat wederom de zaterdag de mooiste dag van de week maakt.