Jeugdjournaal

Het was soms onstuimig op het Oostersportpark het afgelopen weekend. De herfst komt eraan. De één kijkt ernaar uit terwijl de ander alweer uitkijkt naar het voorjaar. Hoe dan ook, de voetballers maakten er op het Oostersportpark weer een mooie zaterdag van. De dag die de mooiste van de week is.

JO19

JO19-1 had afgelopen zaterdag helaas geen programma en gebruikte deze dag voor de teambuilding. Met elkaar op pad derhalve. Wel oefende JO19-1 afgelopen dinsdag tegen Cambuur. Een leuke wedstrijd werd met 1-3 verloren. Na de 4-3 overwinning op 10 september tegen SDS speelde JO19-2 afgelopen zaterdag wederom thuis. Dit keer tegen Workum. Na een 2-1 achterstand in e rust werd de wedstrijd uiteindelijk met 5-3 gewonnen.

JO17

Zeerobben JO17-1 trof afgelopen zaterdag de koploper in de 6e divisie Urk JO17-1. De 1e helft ging nog gelijk op maar in de 2e helft maakte Urk het verschil en wonnen verdiend met 1-5. Morgen wacht de uitwedstrijd tegen sc Genemuiden. JO17-3 verloor de thuiswedstrijd tegen SJO Arum/Stormvogels met 1-7.

JO15

De eerste overwinning voor JO15-1 in de 6e divisie is een feit. Thuis tegen FC Lewenborg liet Zeerobben de tegenstander nog bijna met een punt naar huis gaan door veel kansen te missen. Vlak voor tijd werd alsnog uit een corner de verdiende winnende treffer gemaakt. Koploper Bolsward was te sterk voor JO15-2 en won met 13-0. Wederom een overwinning voor JO15-3. Dit keer waren ze met 5-0 te sterk voor SJO DFC. Morgen thuis de kraker tegen medekoploper Minnertsga.

JO13

Bij de JO13 groep kwam alleen JO13-2 in actie. Zij speelden uit tegen Oosterlittens en verloren helaas met 8-1.

JO12

De mannen van JO12-1 verloren nipt de uitwedstrijd tegen Oeverzwaluwen met 2-1. De bootreis naar Terschelling leverde JO12-2 geen punten maar wel een mooie dag. Het werd 3-1 voor AVV.

JO11

Na de nipte zege van vorige week op SJO Oudega/HJSC/Heeg was er afgelopen zaterdag een overtuigende 13-1 overwinning voor JO11-1 op Workum. Jo11-2 kwam niet in actie.

JO8/JO9/JO10

En natuurlijk speelden de JO8, JO9 en JO10 ook hun eerste competitiewedstrijden. Zoals bekend worden er bij deze categoriën geen uitslagen of standen bijgehouden. Dit i.v.m. de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen.

De dag van morgen

Wat kunnen we morgen allemaal verwachten. Er staan in ieder geval 10 thuiswedstrijden en  12 uitwedstrijden voor de jongens en meisjes van Zeerobben op het programma. Genoeg keuze dus. Wie echt van puur natuur houdt is om 09.00 uur al welkom bij de 3e ronde van de landencompetitie bij de Waddenrobkes. Genoeg te beleven dus. Kom gerust langs en ervaar waarom de zaterdag de mooiste dag van de week is.