Jeugdjournaal

Na twee stralende zaterdagen was het het afgeloen zaterdag weer even behelpen. Althans met betrekking tot het weer. Het voetbal was ook deze zaterdag niks op aan te merken ondanks het feit dat er verloren, gelijk gespeeld en gewonnen werd. De wil om de zaterdag de mooiste dag van de week te maken was ook nu weer aanwezig.

JO19

JO19-1 blijft ook na zaterdag nog steeds omgeslagen. Na de winst op Stiens werd er afgelopen zaterdag op eigen veld met 5-0 gewonnen van Hardegarijp. Morgen wacht de derby in en tegen Franeker.

JO17

De laatste bekerwedstrijd van JO17-1 tegen Bolsward werd met 7-3 gewonnen. Door dit resultaat is Jo17-1 op de 2eplaats geeindigd in de poule achter Blauw Wit en is uitgeschakeld. Na de winst op fc Harlingen was er afgelopen zterdag wederom winst voor JO17-2. Dit keer werd er met 0-6 van Wijkels Hallum gewonnen. SDS was op eigen veld te sterk voor JO17-3 en zij wonnen dan ook met 5-0.

JO15

JO15-1 speelt geen beker. Er is iets mis gegaan bij de bond. Morgen starten de jongen in de zware divisie met een uitwedstrijd tegen Frisia. JO15-2 won wederom. Na de winst op ST SDS/Nijland werd er nu gewonnen van ST IJVC/Blauwhuis met 1-3. Morgen de stadsderby en dan een week later de wedstrijd tegen de koploper Bolsward. Ook een mooioe overwinning voor JO15-3. Dit keer werd er met 7-0 afgereeknd met Mulier waardoor JO15-3 met 6 uit 3 aan de leiding gaat. In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO15-4 met 3-6 van MKV.

JO13

Nipt verlies was er voor JO13-1 in de wedstrijd tegen Workum. Op het hoofdveld werd het 2-3. En voor JO13-2 was er totaal geen eer te behalen in de wedstrijd tegen het 1e etam van Irnsum. Het werd 10-0.

JO12

De jongens van JO12-1 kwamen in Makkum net te kort. Het werd 3-2 voor de jongens van Makkum./

JO11

Na de krappe maar spectaculaire zege van JO11-1 op Frabeker was er nu een 1-6 overwinning op vv Sneek wit Zwart. Onder soms zware hoosbuien verloor JO11-2 de thuiswedstrijd tegen Frisia met 2-5.

JO8/JO9/JO10

En natuurlijk speelden de JO8, JO9 en JO10 ook hun eerste competitiewedstrijden. Zoals bekend worden er bij deze categoriën geen uitslagen of standen bijgehouden. Dit i.v.m. de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen.

De dag van morgen

Morgen 11 thuis- en 10 uitwedstrijden hebben we morgen weer een mooie voetbaldag op het Oostersportpark. Er zijn teveel wedstrijden met hele mooie affiches. De liefhebber van jeugdvoetbal doet er goed aan om al op tijd aanwezig te zijn om zo niks te missen. Bovendien beginnen de Waddenrobkes ook weer met hun landencompetitie. Dat zaterdag de mooiste dag van de week is is een understatement.