Jeugdjournaal

Alhoewel het voor de schoolgaande jeugd nog volop vakantie is zijn de eerste trainingen bij Zeerobben alweer begonnen. Met name de standaardteams bereiden zich al vroeg voor op de bekercompetitie en op de  reguliere competitie die voor veel teams  weer pittig maar zeer uitdagend zal worden. Daarom wordt er al vroegtijdig gestart om op tijd fit aan de start te verschijnen.

De bekercompetitie wordt gespeeld door de categoriën JO19 t/m JO13. Deze gaat van start op zaterdag 3 september a.s. Voor de leeftijdscategoriën JO12 t/m JO8 is er nog geen bekercompetitie. Zij starten (ook op zaterdag 3 september) met de competitie (1e fase). Deze competitie loopt door t/m zaterdag 8 oktober. Vervolgens begint op zaterdag 15 oktober de herfstvakantie en zal aansluitend de 2e fase van start gaan.
Ondertussen is het jeugdbestuur met haar coördinatoren druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Er moet altijd nog veel gebeuren bij een jeugdafdeling zoals Zeerobben heeft. Zo moeten er nog een aantal trainers en leiders gezocht worden voor de laatste vacatures zodat een ieder op zaterdag 3 september met de (beker)competitie van start kan gaan.

Voor morgen staan de eerste oefenwedstrijden voor de jeugd alweer op het programma. Om 10.30 uur speelt JO15-1 thuis tegen VEV Leek en JO17-1 oefent om 12.30 uur thuis tegen ONS Sneek. De jeugd van Zeerobben is weer los!