Jeugdjournaal

Het begint alweer een beetje te wennen. Het wordt weer wat drukker op het sportcomplex bij Zeerobben. Afgelopen zaterdag weer veel jeugdwedstrijden en dat zorgde weer voor een gezellige sfeer. Nog niet zoals de vereniging het graag ziet maar stukje bij beetje wordt het steeds iets drukker en is er iets meer mogelijk.  

JO15/JO14

Na het verlies van vorige week tegen ONDS was er nu een knap herstel voor JO15-1 tegen Workum. Op het Oostyersportpark werd het 6-1. Na de monsterzege van vorige week op Bolsward was er nu weer een overwinning voor JO14-1. Ze waren met 5-1 te sterk voor Workum. 

JO13

JO13-1 speelde een spannende uitwedstrijd tegen Franeker die nipt met 5-3 verloren ging.

JO12

JO12-1 herstelde zich knap na het verlies van vorige week tegen Frisia. Ze speelden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen Franeker die met 7-3 werd gewonnen. Voor JO12-2 was er geen eer te behalen tegen het te sterke SJO DFC. Ze verloren met 12-3.  

JO11

Jo11-1 kwam, met een mooie 0-7 overwinning terug uit Hallum. JO11-2 speelde een fantastische we strijd tegen Mulier die eindigde in een 5-5 gelijkspel. Hoe mooi wil je het hebben. JO11-3 kon het uit tegen Blauw Wit niet bolwerken en verloor met 7-3. 

JO10/JO9/JO8

En bij de overige wedstrijden van de JO10/JO9/JO8 groep worden geen standen bijgehouden. De regels van de KNVB zijn daar duidelijk in. In deze leeftijdscategorie bevinden de kinderen zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. Wie de foto’s op de site van de club bekijkt ziet dat dat weer gelukt is. 

De dag van morgen

Zeerobben kijkt wederom uit naar zaterdag. Met 11 thuiswedstrijden van 08.45 uur tot 14.30 uur is ook komende zaterdag met afstand weer de mooiste dag van de week. Morgen dus de 3e ronde van de regiocup en dan zal volgende week de laatste ronde gespeeld worden waarna de velden zullen sluiten.