Goed begin van het seizoen voor Zeerobben JO12-2

Het voetbalseizoen is inmiddels alweer een paar weken bezig, zo ook voor JO12-2. Er wordt hard getraind en er zijn ondertussen al 3 leuke wedstrijden gespeeld…

Het seizoen werd geopend met de thuiswedstijd tegen L.V.V Friesland.

De beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar dankzij een goal van Jesper ging Zeerobben met een 1-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft kwam de tegenstander sterk terug en scoorde de gelijkmaker. Het was een spannende wedstrijd maar Zeerobben bleef goed voetballen. Onder andere Hesham bleef zich goed inzetten en pakte veel ballen af. Na een mooi 1-2’tje tussen Jesper en Cas schoot Thomas de 2-1 binnen. Uiteindelijk scoorde Thomas ook nog de 3-1 en dat was meteen de einduitslag. Jort keepte een goede wedstrijd en wist veel tegendoelpunten te voorkomen.

De tweede wedstrijd was er eentje op het gras van Warga. Zeerobben moest even inkomen deze wedstrijd en bij de eerste time-out stond het 1-1. Na een korte bespreking over wat we beter moesten doen ging het hard met de doelpunten. In de rust stond het al 1-4. Kylano gaf het goede voorbeeld en was lekker fel waardoor hij veel ballen veroverde. De eindstand werd bepaald op 3-11 voor Zeerobben! Dit mede door Sander die wel 4 goals gemaakt heeft, een knappe prestatie! Ook Almoutaz en Jesper speelde een sterke wedstrijd, ze wisten beiden 2x tot scoren te komen.

De derde wedstrijd was die tegen Blauw Wit. Het spel ging aardig gelijk op, maar Zeerobben opende de score via Almoutaz. Verdedigers Hidde en Alfred waren deze wedstrijd, net als alle voorgaande wedstrijden, weer goed bezig. Hidde let ook als Zeerobben in de aanval gaat goed op de verdediging. Alfred staat achterin ook zijn mannetje én weet met mooie lange ballen naar voren de aanvallers te bereiken. Cas maakte de eerste helft als middenvelder veel meters en scoorde ook nog een doelpunt. Hesham ondersteunde als rechtsachter goed de aanvallers. Door dit alles ging Zeerobben met een 4-1 voorsprong de rust in. Na de rust werd het nog wel even spannend want Blauw Wit kwam terug tot 4-3. Zeerobben bleef goed voetballen en scoorde via Kylano nog 2x. Daarna werd door keeper en aanvoerder Jort geen bal meer doorgelaten. Zo werd de uitslag bepaald op 6-3 én de derde wedstrijd op rij gewonnen.

Een goed begin van het seizoen, blije spelers en trotse ouders en trainers.