Gerrit Riem in ’23-’24 terug als ass. trainer Beloftenteam

Toen we recent bekend konden maken dat Erwin Otten ook volgend seizoen aanblijft als trainer van de Beloften van Zeerobben 2, gaven we ook al aan dat de TC nog op zoek is naar een volwaardige assistent trainer, die niet alleen als assistent kan dienen, maar ook zelfstandig de taken van Erwin over kan nemen bij diens afwezigheid.

Dat klonk toen als een lastige en uitdagende zoektocht, maar hoe mooi is het niet dat we nu al bekend kunnen maken dat Zeerobben -om maar in voetbaltermen te spreken- in Gerrit Riem een voltreffer heeft gescoord voor de vervulling van deze vacature.
Gerrit behoeft als persoon en trainer nauwelijks introductie binnen onze vereniging (hij is immers ook Lid van Verdienste) en lijkt welhaast perfect te passen binnen het geschetste profiel. Hij brengt een schat aan ervaring mee, ook in dezelfde positie als assistent, laatstelijk onder/met Camaru van Oostveen.

Erwin is verguld met de benoeming van Gerrit en wij zijn dat als TC ook ten zeerste. We vertrouwen op een goede samenwerking en zijn er van overtuigd dat de ontwikkeling van onze jonge beloften vanuit de jeugd naar uiteindelijk de hoofdmacht toe, bij deze trainers in goede handen is.

De Technische Commissie