Even een berichtje vanuit de kantine De Robbenplaat

In deze periode van vakanties en voetbal loze dagen, staken de kantine vrijwilligers even de koppen bij elkaar. Voor overleg en ervaringen uitwisselen. Het werd een gezellige avond, waarvan we u enkele uitkomsten niet willen onthouden.

De meeste vrijwilligers hebben de gratis E-learning en toets van NOC*NSF : Verantwoord Alcohol gebruik, met goed gevolg afgerond. Er zal dus nog strenger worden opgelet. Iedere bezoeker hoort  te weten dat het doorgeven van alcohol aan jongeren <18 ook strafbaar is. Legitimeren voor bezoekers en alcohol gebruik < 25 jaar blijft verplicht. Hier op letten dus. Er zal een ID-checker worden aangeschaft.

Ook is er met financiële hulp van de Vrienden Club  een bestelling gedaan voor nieuwe kantineshirts. De ploeg vrijwilligers is inmiddels gegroeid naar 36 kantinemedewerkers. Ook de ploeg “afsluiters” is uitgebreid. Dit betekent minder mensen in de middaguren, maar meer medewerkers nadat het voetballen is afgelopen. En dan wordt het juist druk in de kantine.

Een ander “zorgenkindje” bleek de keuken. We beginnen n.l. steeds vroeger. Het is niet meer te doen, om een ochtenddienst in de kantine te draaien zonder keukenhulp, en dan komt er nog een drukke middag aan. Daarom een oude regel van stal gehaald, voor iedereen om op te letten op de normale wedstrijd-zaterdag : KEUKEN & FRITUUR vanaf 18.00 uur GESLOTEN. Even op letten dus, gewoon eerder bestellen.

We zien u graag in “De Robbenplaat”. De Kantinecommissie.