Drewes Janssen gaat Zeerobben verlaten

Na 5 succesvolle jaren als assistent-trainer van de A-selectie, gaat Drewes Janssen Zeerobben aan het eind van dit seizoen verlaten. Daarmee volgt Drewes zijn vooraf uitgestippelde pad om zijn trainersopleiding te combineren met het alvast opdoen van ervaring als assistent-trainer. Hij zal de cursus VC3 (voorheen UEFA B) afronden in mei 2024 en acht dan de tijd rijp om zelfstandig aan de slag te gaan. Zeerobben ondersteunt hem volledig in zijn ambities en zou hem een leuke, ambitieuze club gunnen om zijn opleiding en ervaringen in de praktijk te gaan toepassen.

Geïnteresseerde clubs die referenties willen opvragen, zullen een positief beeld geschetst krijgen vanaf het Oostersportpark. Drewes heeft onder de hoofdtrainers Arjen Postma, Berry Zandink en Henk Konings heel veel ervaring op kunnen doen in de eerste en tweede klasse. Drie verschillende trainers, maar alle drie prima leermeesters voor een aanstormend talent als Drewes.

Met Zeerobben heeft Drewes dit seizoen al een prijs te pakken in de vorm van de eerste periodetitel. Hem kennende, zal hij er gedurende het vervolg van dit seizoen nog alles aan doen om zijn afscheid met nog meer glans te omlijsten. Zo’n afscheid zouden we hem gunnen. En eerlijk gezegd: onszelf ook wel een beetje…

Vacature Assistent-trainer
Door het vertrek van Drewes ontstaat logischerwijs een vacature bij Zeerobben. Geïnteresseerde kandidaten die graag en met passie willen werken bij een club als Zeerobben en als assistent van hoofdtrainer Henk Konings, kunnen zich melden bij bestuurslid TC Theo Nota (theonota@hotmail.com) voor nadere informatie of een directe sollicitatie. Hij dient in het bezit te zijn van minimaal diploma TC3.