Dit weekend familiedagen

Drie jaar geleden alweer werden de laatste familiedagen voor de gehele vereniging georganiseerd. Maar gelukkig mag het weer en gelukkig kan het weer. 24 en 25 juni is het zover. Al geruime tijd zijn vele vrijwilligers op de achtergrond druk doende om er ook dit keer weer een mooi feest van te maken. Het draaiboek van de afgelopen jaren kon weer uit de kast worden gehaald en ook dit jaar ontbreken de klassiekers zoals kaatsen en het Bode-toernooi niet. Maar er is meer.

 

Naast genoemde activiteiten wordt er natuurlijk ook weer gestreden om de Tinus Booij Penaltybokaal en is er aansluitend het altijd druk bezochte en populaire gekostumeerd klein terrein voetbal. Voor velen weer een soort van reünie met familie en/of vrienden. Dit jaar ook een “Champions Battle”. Deze staat in het teken van het afscheid van Johannes Woudstra als voorzitter van de club eerder dit seizoen (zie artikel elders op deze pagina). En natuurlijk is er weer bbq en muziek. Het volledige programma voor 24 en 25 juni ziet er als volgt uit:

 

Vrijdag 24 juni:

  • 18:30 uur:                        Zachte bal kaatsen 
  • Tot einde:                          Live muziek door Dirk Kracht

 

Zaterdag 25 juni

  • 09:00 – 11:30 uur:          Bode toernooi 
  • 12:00 – 13:30 uur:          Tinus Booij penalty bokaal voor de jeugd 
  • 13:30 – 16:00 uur:          Klein Terrein Voetbal – gekostumeerd toernooi 
  • 16:00 – 17:00 uur:          Champions Battle – afscheidswedstrijd voor Johannes Woudstra tussen teams van 2012-2013 en 2016-2017                                            
  • 17:00 – 21:00 uur:          Live muziek door Marco ten Cate
  • 21:00 – 00:00 uur:          DJ (KP) Vivaro

 

Voor de kleinste jeugd is er die dag een springkussen. Net als andere jaren wordt het terras 

voorzien van een extra barfunctie. Onder de overkapping worden Hamburgers en dit jaar 

ook kibbeling (!) gebakken. 

Tijdens de Familiedagen wordt er met Zeerobben-munten gewerkt waarmee drinken en eten kan worden afgerekend. Deze munten zijn tegen een familiaire prijs te verkrijgen bij de bar/kassa/pin. Ook zijn hier bandjes af te halen waarmee jee jeugd kan laten zien dat men oud genoeg is om alcohol te bestellen. De jeugd van 18 jaar, of iets ouder, wordt aangeraden  zo’n bandje te dragen. Het scheelt wachttijd bij de afgiftepunten.
Zeerobben is er klaar voor en hoopt op een mooie afsluiting van het seizoen.