De ene week is de andere niet; Zeerobben3 kansloos bij goed Nijland!!!

Na de overwinning van vorige week tegen Avc, speelden we vandaag tegen Nijland 2. Die wonnen vorige week met 0-5, en waren dus net als ons medekoploper.

Na enkele minuten bleek al waarom Nijland zeer waarschijnlijk bij de eerste 5 gaan eindigen. Ze lieten ons lekker opbouwen en wanneer wij het middenveld inspeelden, danwel de lange bal hanteerde zetten de ervaren blauwhemden goed druk en creëerden direct de counter mogelijkheid. Hier hadden wij geen antwoord op, en middels een goede eerste goal, een discutabele tweede goal en een semi-eigen doelpunt gingen we met een 3-0 achterstand de rust in.

In de rust de welbekende peptalk en wat gebruikelijke wissels, maar deze hadden vandaag niet het gewenste resultaat. Wel waren we aanvallend wat gevaarlijker, maar Nijland hield simpel stand. Nijland zelf scoorde nog drie maal en wist dus ook hun tweede wedstrijd te winnen zonder tegendoelpunt.

Vandaag dus een soort van off-day, die zitten er helaas bij.

We speelden vandaag met; Dirk op doel, achterin Cees, Patrick, Paolo en Danyel. Middenveld met Geert, Herwin en Sil en de voorwaartsen waren Steffen, Jens en Lieuwe. De ingevallen wissels zijn Melvin, Raymond, Grens en Klaas.

Volgende week spelen we weer op t mooiste veld van Harlingen, aanvang 15uur tegen onze vrienden van de Leeuwarder Zwaluwen(4). Dan hopen we weer op jullie steun voor een mooi resultaat, tot dan!!!