“De Brabander” bijzondere wedstrijdsponsor

Zaterdag staat er voor Zeerobben 1 een bijzondere bekerwedstrijd op het programma. Tegenstander is 4e divisionist Buitenpost, wat inhoudt dat Zeerobben als underdog mag starten, maar zich ook niet op voorhand kansloos hoeft te voelen. Maar daarover later deze week meer in de voorbeschouwing op deze site.

Voor nu vragen we aandacht voor een bijzondere sponsor bij deze speciale wedstrijd. Het gaat daarbij om Grandcafe Restaurant De Brabander te Torremolinos, Spanje. En dan zal het iedereen duidelijk zijn dat de aanleiding gevonden moet worden in het trainingskamp dat Zeerobben in januari in Torremolinos belegde.
Grandcafe De Brabander was destijds min of meer een vaste ankerplaats, waar onze mannen zeer gastvrij werden ontvangen voor heerlijke maaltijden. Of die maaltijden voldoende voeding gegeven hebben voor een topprestatie tegen Buitenpost. gaan we zaterdag zien. In ieder geval waren deze Brabantse gastheren zo enthousiast over de bezoekjes van het Friese gezelschap, dat ze spontaan toezegden een keer op te willen treden als wedstrijdsponsor.

Hulde en dank daarvoor, maar tevens ook een aanbeveling van onze kant: ben je een keer in de buurt? Gaan! Daar krijg je geen spijt van.