Corona nieuwsbrief no. 5

We hebben eerder al eens uitgelegd waarom we sinds het uitbreken van de Coronacrisis met onze leden en andere relaties zijn gaan communiceren middels Nieuwsbrieven. Niet via het publieke domein, maar in meer besloten kring van onze club middels directe mails. Dat voelt goed en de reacties sterken ons in onze keuze hiervoor.
Vanaf Nieuwsbrief no. 4 zijn we gebruik gaan maken van een ander mailprogramma. Met dank en complimenten aan Pa en Seun G&G Knipper is de presentatie er een stuk beter op geworden, krijgen we meer informatie over ons bereik en omzeilen we waarschijnlijk ook meer spamboxen. Of dat laatste wel in 100% van de gevallen zo is, kunnen we nooit helemaal zeker weten. Vandaar toch nog maar even de tip: afgelopen vrijdag 8 mei is Nieuwsbrief no. 5 verzonden. Heb je die (en/of ook no. 4) niet ontvangen? Check dan even de spambox in je mailprogramma. Dan ben je weer helemaal op de hoogte van wat er zoal speelt binnen onze club.

Heb je de afgelopen weken helemaal geen nieuwsbrieven van ons ontvangen en meen je dat je wel in ons systeem zou moeten zitten? Dan hebben wij waarschijnlijk geen correct e-mailadres van jou. Stuur dan even een mailtje naar info@zeerobben.nl met jouw gegevens.