Bingo! De prijzenpot vult zich…

Wauw, hij gaat lekker zo! De aankondiging van de Zeerobben-bingo stond nog maar net op de site, we hadden nog maar net op de verzendknop gedrukt voor plaatsing op social media, en daar waren de eerste bestellingen voor Bingokaarten al! Dat wordt een gezellige boel zo op 23 januari, dus kom jij ook maar door met die aanmelding via bingo@zeerobben.nl!

Eigenlijk wel logisch ook, want er zijn hele vette prijzen te winnen. En de prijzenpot wordt nog steeds dikker. De activiteitencommissie zit nog midden in de sponsorwerving en er melden zich zelfs spontaan sponsoren aan. Zo helpen club en sponsoren elkaar. Wij een mooie prijzenpot voor onze deelnemers, de winkeliers veel media-aandacht in ook voor hen hele moeilijke tijden.

Blij en trots zijn we met de hoofdprijs voor de superronde die beschikbaar gesteld is door EP Mensonides. Een 55 inch Sony Bravia TV. Dit is ‘m:

Maar er is nu al meer. Kijk maar eens naar namen op de speciale sponsorposter bij dit bericht. Voorbeelden:
• PLUS supermarkt Lunenborg sponsorde boodschappen-waardebonnen ad €250 voor een ronde-hoofdprijs en nog eens twee keer €125.

• Restaurant Zee van Tijd kwam met een dinerbon, te besteden zodra de horeca weer open mag.

• Kapsalon De Buurvrouw stelde een knipbeurt beschikbaar en wat te denken van een Massagebon, aangeboden door Massage studio Paulien Broekhuizen.

• Veltman Vis Service komt met heerlijke gerookte zalm (en niet te weinig…).

• Ook blij zijn we met de steun van onze onvolprezen Vriendenclub, die de activiteitencommissie financieel steunt om de organisatie van deze Bingo mogelijk te maken. That’s what friends are for, nietwaar!?

We houden jullie de komende dagen op de hoogte van de verdere invulling van het prijzenpakket. Ondertussen: koop die Bingokaarten, stuur een mailtje naar bingo@zeerobben.nl met vermelding van naam, adres, telefoonnummer, aantal sets van 4 kaarten á €15 en of je de kaarten thuisbezorgd wilt hebben, dan wel komt afhalen in het clubhuis.

Ben je ondernemer en wil je ook onze Bingo steunen en daar sympathie en naamsbekendheid mee genereren? Stuur ook even een mailtje naar bingo@zeerobben.nl en we nemen contact op.

Details over hoe de Bingo via YouTube te volgen horen jullie later, evenals het bijprogramma met entertainment en verloting.

Het wordt een leuk Zeerobben-evenement mensen, sluit je aan!