Appelflappentoernooi

Beste mensen,
Dit jaar wordt wederom, en inmiddels voor de 12de keer het wereldberoemde Appelflappentoernooi georganiseerd. Ditmaal op zaterdag 28 december as. We starten ergens rond 13:30 uur. De kracht van het toernooi zit hem in de aanwezigheid van spelers uit alle teams die een mooie mix vormen en met elkaar het jaar op een sportieve wijze uit gaan luiden.
Aansluitend zal een oud & nieuw  instuif plaats vinden in de Robbenplaat. Verder is er live muziek. De voorzitter zal in zijn speech terug kijken op het afgelopen jaar en geeft hij een doorkijkje naar het nieuwe jaar. Wij vinden het  van groot belang dat alle seniorenteams(1/2/3/4) + A1/2/ + VR1  +45+ teams deelnemen.
Het appelflappentoernooi is ooit bedacht om met zijn allen 1x per jaar lekker te ballen!! En wat is er niet mooier om dit in een toernooivorm te doen waarbij alles is gemixt. Dus jong-oud-talent-minder talent-dames-etc.. !
Verder is zaterdag 28 december een geweldige dag om zo aan het eind van het jaar nog eenmaal gezellig met elkaar het glas te heffen en op een gezellige manier het jaar uit  te luiden! We hopen dat iedereen weer meedoet.  Ook al kan je maar een uurtje ook goed! Alles is bespreekbaar!  Vorig jaar deden zo’n 90 spelers mee… 100+ dit jaar zou geweldig zijn!  Ook de leiders/trainers zijn uiteraard van harte uitgenodigd!
Dus:
28 december 2019 vanaf 13:30 uur Appelflappentoernooi en aansluitend vanaf ongeveer 16:00 uur livemuziek tijdens het Oud&Nieuw feest(je)
Ps. Binnenkort komen we weer even op lijn voor de namen van de deelnemers. Tot dan!!
De organisatie
Wiebe / Klaas / Richard