Actieweek!!

Bedankt!

Wat een geweldige actieweek hebben we achter de rug. Er is massaal gehoor gegeven aan de oproep om gezamenlijk waardebonnenboekjes voor onze club huis-aan-huis te verkopen. Van de 21 jeugdteams (JO19 t/m JO11 en MO15 t/m MO11) waren 21 jeugdteams aanwezig. En niet met een half team. Nee hoor, ruim 200 kinderen gingen met elkaar de wijk in. Veel teams pakten de fiets en gingen bepakt en bezakt op pad. Wat een enthousiasme bij leiders, trainers, ouders en kinderen en wat een mooie verhalen hebben we gehoord na afloop in de bestuurskamer waar alle zakken natuurlijk geleegd werden met allemaal briefjes en muntjes. En na afloop nog even gezellig warme chocolademelk drinken met pepernoten. Wat een gezelligheid. Het geld voor jullie teampot wordt binnenkort uitbetaald aan jullie leider.

Graag willen we iedereen die deze week meegeholpen heeft ontzettend bedanken voor de tomeloze inzet.  Maandag regende het bij aanvang en dinsdag, woensdag en donderdag was het best koud maar jullie stonden er met z’n allen en bijna iedereen keurig in presentatiepak. Daarom  een hele diepe buiging voor jullie want die is zeker op z’n plaats. Wat was het ontzettend leuk om met jullie al die dagen samen te werken!!

Niet vergeten!

Maar laten we ook de kinderen uit de JO8, JO9 en JO10 groep niet vergeten. Ook zij hebben tijdens de training een enveloppe met 4 boekjes ontvangen om te verkopen aan familie/vrienden/kennissen. De eerste reacties zijn ook daar positief en dus hebben we ook bij deze groep vertrouwen in een goede verkoop. Deze groep kan op maandag/dinsdag/woensdag a.s. van 19.00 tot 20.00 uur het geld (€0,50 mag je zelf houden) inleveren in de kantine. We zitten daar klaar om alles in ontvangst te nemen.

En nu?

Is de actie nu ten einde? Zeker niet. We zijn nog vast niet op alle plaatsen geweest en niet iedereen heeft nog zo’n waardebonnenboekje met maar liefst 28 aanbiedingen kunnen kopen. Daarom nemen onze senioren volgende week het stokje over. De jeugdleden hebben het goede voorbeeld gegeven en we hopen dat de senioren het geheel afmaken en deze actie mede tot een daverend succes maken. Zij ontvangen komende week de boekjes.

Uitslag

Als de senioren de boekjes ook verkocht hebben kan de balans opgemaakt worden en gaan we (hopelijk) heel lang tellen. Uiteraard worden jullie op de hoogte gehouden van de opbrengst en de besteding van het geld.

De dag van morgen

Op de mooiste dag van de week zijn we ook aanwezig voor de verkoop van de boekjes. Er zijn vast nog ouders bij de Waddenrobkes die misschien ook een boekje willen kopen. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen boekjes gekocht worden bij de merchandise-stand en ‘s middags voor aanvang van de wedstrijd van ons 1e staan we bij de ingang om de boekjes te verkopen aan u. Betaling kan zowel contant als met de QR-code.

Nogmaals hartelijk dank allemaal en we zetten nog even door met z’n allen!

Organisatiecomité
Miranda Jager
Linda Brandsma
Jelle Posthumus
Lieuwe Wesselius
Frans Bode