2e HJO binnen de jeugdafdeling

Onlangs werd bekend dat de jeugdafdeling een tweede Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) heeft aangesteld. Een oude bekende keert terug op de Robbenplaat. Naast Ane Schaap is ook Laurens Bergsma volgend seizoen actief als HJO binnen de jeugdafdeling van Zeerobben. 

Na het vetrek van Koos Heising vorig seizoen werd Ane Schaap aangesteld als de nieuwe HJO binnen de club. Ane is een kind van de club. Van jongs af aan Zeerob in hart en nieren en ondanks zijn relatief jonge leeftijd al jaren gepokt en gemazeld in het (jeugd-)trainerschap. Ook beroepsmatig houdt Ane zich al bezig met opleiden als docent lichamelijk oefening op de RSG Simon Vestdijk. Daarnaast is Ane ook nog als voetballer actief in de A-selectie.
Binnen de jeugdafdeling van Zeerobben is er altijd veel te doen en het jeugdbestuur is dan ook zeer tevreden en tros dat het onlangs een 2e HJO heeft aan kunnen stellen. Naast Ane zal Laurens Bergsma ook een gedeelte van de taken, behorend bij een HJO, op zich nemen. Laurens is ook voor velen een bekende binnen de club. Was al ongeveer 12 jaar jeugdtrainer en was de afgelopen 2 seizoenen werkzaam binnen de jeugdafdeling van LAC Frisia als trainer van de JO15-1 en de JO19-1 en was daarnaast lid van de technische jeugdcommissie. Laurens is in het bezit van UEFA C. Niet alleen Zeerobben maar ook Laurens is blij en trots dat hij weer terug is bij zijn club. Met deze 2 “voetbaldieren” kan Zeerobben volop verder met de levensader van de club: de jeugdafdeling! We zullen ongetwijfeld meer gaan horen van de plannen en ambities van deze twee enthousiaste mannen.