Overschrijven

Als je de afgelopen drie jaar lid bent geweest van een andere vereniging moet je een overschrijving naar onze vereniging aanvragen. Als je 14 jaar of ouder bent moet je hiervoor een overschrijvingsformulier invullen. Bij personen jonger dan 14 jaar is een pupillenverklaring verplicht. Pupillen kunnen in de loop van het seizoen wel overschrijving krijgen. Hiervoor dient een “Verklaring van speelgerechtigheid pupillen” te worden ingevuld door de te verlaten vereniging. Deze verklaring met ledenmutatiekaart en spelerspas inleveren bij Zeerobben. Indien je jezelf zelf wilt laten overschrijven naar Zeerobben dan kun je contact op nemen met de ledenadministratie van Zeerobben: leden@zeerobben.nl

Vul het overschrijvingsformulier volledig in: (er mag uitsluitend gebruik worden gemaakt van originele, door de KNVB beschikbaar gestelde formulieren (downloaden is dus niet toegestaan door de KNVB). Deze overschrijvingsformulieren zijn verkrijgbaar bij de secretaris.Volledig ingevuld en ondertekend overschrijvingsformulier. Alleen van toepassing voor Junioren (Vanaf 14 jaar). Let op : Ook uw huidige voetbalvereniging moet op dit formulier gegevens invullen en ondertekenen.Invullen en ondertekenen “Verklaring Speelgerechtigheid. Alleen van toepassing voor Pupillen (Onder 14 jaar). Let op : Ook uw huidige voetbalvereniging moet op dit formulier gegevens invullen en ondertekenen. Dit heeft als doel om te verklaren dat de financiële verplichtingen zijn voldaan.

Ledenmutatiekaart. Deze kaart is verkrijgbaar via de ledenadministratie van je huidige vereniging, bevat de actuele gegevens zoals ze bekend zijn bij de KNVB. De huidige KNVB spelerspas moet meegestuurd worden bij de aanmelding.

Kopie geldig identiteitsbewijs. Geldt alleen voor nieuwe leden vanaf 16 jaar.

Recente Pasfoto en € 2,60 in te leveren voor het aanmaken van de spelerspas.

Geldt alleen vanaf 11 jaar en hoeft niet indien spelerspas wordt ingeleverd van de vorige vereniging.

Download hier de “Verklaring van speelgerechtigheid pupillen”

Download hier het aanmeldingsformulier voor nieuwe leden! Of gebruik het online formulier.

U kunt dit inleveren bij:

Ledenadm. Zeerobben

Postbus 23, 8860AA Harlingen