Kampioenen 2010/2011

Zeerobben F3 pakt de titel in de laatste competitiewedstrijd

Zeerobben en Franeker mochten in de laatste wedstrijd uitmaken wie er kampioen werd. De derby in Franeker eindigde in een klinkende 6-0 overwinning. En de titel van F3 maakte het succes bij de F-pupillen in de voorjaarsreeks compleet, want naast F3 wisten ook F1 en F2 de titel in de wacht te slepen.


Zeerobben F2 opnieuw kampioen

Nadat ze in de najaarscompetitie al kampioen waren geworden deden ze het in de voorjaarscompetitie gewoon nog een keertje. Op maandag 23 mei wonnen ze de laatste competitiewedstrijd tegen Lw. Zwaluwen F2, na een zinderende strijd met 1-2.


Zeerobben F1 overtuigend kampioen van de voorjaarscompetitie

Zeerobben F1 werd in mei ongeslagen kampioen in de 1e Klasse CW. Slechts twee duels eindigden in een gelijkspel. Alle overige duels werden gewonnen waardoor F1 de concurrentie het nakijken gaf.


Zeerobben D2 kampioen

Na een zinderende kampioenswedstrijd is Zeerobben D2 op woensdag 18 mei kampioen geworden door Oosterlittens met 0-2 te verslaan.


Zeerobben C4 kampioen voorjaarcompetitie

Wat is er nou mooier dan in de laatste competitiewedstrijd samen met je grootste concurrent uitmaken wie er kampioen wordt. Zeerobben C4 deed het en versloeg GAVC op het Oostersportpark met 4-2.


Zeerobben F2 overtuigend kampioen van de najaarsreeks

Zeerobben F2 is in het seizoen 2010/2011 twee keer kampioen geworden. In de najaarscompetitie wisten ze alle duels te winnen met een doelsaldo van 103 voor en slechts 3 tegen kon op zaterdag 13 november bij Zeerobben F2 de kampioensvlag in top. In de kampioenswedstrijd op het Oostersportpark werd Ouwe Syl F1 met maar liefst 14-1 verslagen.


Zeerobben D6M ongeslagen kampioen

Op zaterdag 20 november keerde Zeerobben D6M met een 1-7 overwinning terug uit Tzummarum en daardoor werden ze ongeslagen kampioen met een voorsprong van 10 punten op nummer 2 AVC en een doelsaldo van 79 voor en 10 tegen. Het was de tweede keer in de geschiedenis dat een meisjesteam van Zeerobben kampioen werd.