Zeerobben JO12-3 – Blauw Wit JO12-5: het regende!

Na de mooie overwinning op LAC Frisia wachtte afgelopen zaterdag de volgende Liwwadder ploeg! Dit keer was Blauw-Wit JO12-5 de tegenstander. En om ze terug te pakken voor hun winderige sportpark in Leeuwarden, hadden we hier ook de wind aangezet!

We mochten weer mooi op tijd spelen! De wedstrijd begon om 8.45 uur en alle spelers waren aanwezig om 8.15 uur om aan de gezamenlijke warming-up te beginnen. Iedereen had natuurlijk zelf kunnen zien op Buienradar dat het de hele morgen zou gaan regenen, maar leider Arnoud had een truc bedacht om zoveel mogelijk supporters langs de lijn te krijgen! Gewoon een afbeelding van de buienradar in de whatsapp-groep gooien met de voorspelling dat het droog zou worden en iedereen was gewoon aanwezig! En regenen! Haha! Gelukkig had Siebolt voor zichzelf een paraplu meegenomen en weigerde hij deze met de overige leiders en spelers te delen….. We binne toch gien suurtsjes…..

De wedstrijd begon gelijk op en beide teams kregen kansen! Aan beide kanten werd de paal geraakt. Jesper wist met een afstandsschot de 1-0 te maken (een privétraining met z’n vader tijdens de schoolstaking zorgde direct voor resultaat!). Daarna volgden nog vele kansen na mooi samenspel in de regen. Stefan scoorde de 2-0 en Mathijs wist de paal nog twee keer te raken, voordat hij met een geweldig schot vanaf rechts in de linkerkruising schoot! Prachtig! 3-0! In de regen!

Daarna ging Isabella los! Ze scoorde vlak voor en vlak na de rust de 4-0 en 5-0. Jesper stond inmiddels op goal, maar moest toestaand dat Blauw-Wit de 5-1 en 5-2 scoorde. Inmiddels regende het nog steeds trouwens!  Zeerobben bleef mooi samenspelen en zo scoorde Mathijs nog de 6-2 en Jordi met een bekeken schot de 7-2!

Mooi resultaat! Ondanks de regen! Het publiek was gelukkig blijven staan, die wachtten nog steeds op die droge periode die Arnoud beloofd had. Volgens mij staan ze er nog steeds!

Hopelijk is het volgende week mooier weer! En droger! Tot volgende week!

Scoreverloop

3 1-0 Jesper

20 2-0 Stefan

24 3-0 Mathijs

25 4-0 Isabella

36 5-0 Isabella

40 5-1 Blauw-Wit

42 5-2 Blauw-Wit

45 6-2 Mathijs

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.