Zeerobben heeft de selectie rond

Zeerobben heeft selectie compleet, tendens zet zich door

De tendens die het afgelopen seizoen werd ingezet heeft ook voor het komend seizoen een vervolg gekregen.

Vorig seizoen streek een vijftal spelers, allen opgeroeid bij Zeerobben en toendertijd voetballend bij veelal hoger spelende verenigingen, weer neer op het Oostersportpark. Het was toen (en nu nog steeds) de wens om zoveel mogelijk oud-spelers weer terug te laten keren op de Robbenplaat.

Komend seizoen mogen we Adnan Jarjour en Reinier van der Stap weer begroeten. Beiden waren in het seizoen 2014 – 2015 voor het laatst actief in het groen en wit van Zeerobben. Reinier zette zijn voetbalactiviteiten even op een lager pitje en Adnan stapte over naar Sneek Wit Zwart, dat toendertijd uitkwam in de Topklasse. Na 2 seizoenen SWZ heeft hij nog 1 seizoen bij SC Franeker gespeeld om vervolgens zijn maatschappelijke carrière voorrang te geven. Maar zowel Reinier als Adnan voelden het weer kriebelen en we zijn dan ook zeer verheugd dat beide spelers in het nieuwe seizoen weer voor Zeerobben uit gaan komen. Ook goed nieuws is het dat Marijn Helfferich na een lange periode van blessureleed weer deel uitmaakt van de selectie. Op 11 november 2017 viel hij zwaar geblesseerd (kruisband en meniscus) uit in de bekerwedstrijd tegen Leovardia.

Na de al eerder vermelde komst van Tim Oosterbaan (ONS) en de overgang van een viertal getalenteerde jeugdspelers uit de eigen opleiding bestaat de voorlopige selectie van trainer Arjen Postma en assistent trainer Drewes Janssen uit 28 man. Hieruit wordt de definitieve selectie samengesteld.

Zeerobben start de voorbereiding op 2 en op 4 juli met 2 trainingen, om vervolgens op 8 juli een oefenwedstrijd te spelen. Tegenstander zijn dan de reserves van SC Cambuur. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in het Cambuurstadion. Vervolgens is er dan een break om op zaterdag 10 augustus de trainingen weer te hervatten. Over het programma van de oefencampagne krijgt u later meer informatie.

Voorlopige selectie Zeerobben

Patrick Amels
Adnan Jarjour
Reinier van der Stap
Godert Attema
Theo Nota
Jordy Torenbeek
Koen Attema
Tim Oosterbaan
Marcel Visser
Pim Bleichrodt
Frank Pietersma
Jacob de Vries
Dylan Drent
David van der Pol
Pieter Westra
Kristian Feenstra
Ane Schaap
Yander Zandbergen
Willem Gosse Gaastra
Stijn Schakenbos
Julian Zeinstra
Brent de Groot
Higor da Silva
Armando Zwart
Marijn Helfferich
Lutsen Smits
Rocco Zwart
Nick Hoogeveen

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.