Zeerobben 3(2.5) is ook los, en begint met 2-0 winst!!!

Om de gebruikelijke tijd van 15uur werd er voor het eerst dit seizoen, onder een lekkere zomerzon, door een sterk getransformeerd Zeerobben 3 afgetrapt voor de bekerwedstrijd tegen onze vrienden van Wykels Hallum. Aangezien de A en B selectie van dusdanige grote zijn, het lijkt haast wel of er ook Europees wordt gespeeld, hadden wij flink wat afvallers van het tweede mee.

Met ook nog eens veel beschikbare eigen jongens moest er dus een hoop gepuzzeld worden. De “oude garde” vond dat de “youngsters” het vandaag maar moesten laten zien, dus die namen vandaag de leiding in handen. Zo konden we 2 elftallen opstellen, maar gingen we met 16 van start.

Over de wedstrijd valt niet heel veel te vertellen, over 90 minuten was het nog niet heel best, Sylvester Feenstra scoorde beide doelpunten, Thom Beverlo heerste als een ervaren baas ondanks zijn 18 jaar, keeper en tevens klassenoudste van vandaag Dirk sleepte ons in de slotfase naar de winst en eerlijk is eerlijk, Wykels Hallum had een doelpunt zeker verdient gezien de kansenverhoudingen.

Volgend weekend zijn we vrij, dinsdag de 15e mogen we naar Leeuwarder Zwaluwen 2. Aanvang 19:30!!!