Wat kunnen we van de vrouwen/meiden verwachten

Bij de vrouwen/meiden gaat zaterdag de competitie ook weer van start. Hoe stonden ze er voor en in welke competitie gaan ze spelen?

VR1
De vrouwen van VR1 komen uit in de 4e klasse en spelen een volledige competitie. Zij hebben de gehele winter goed doorgetraind en lijken klaar voor het vervolg van de competitie. Daar voeren ze trots de lijst aan met 19 uit 7. Nog niet verloren dus. Morgen wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst Beetgum. Meteen een belangrijke wedstrijd voor de vrouwen dus. De laatste wedstrijd staat voor zaterdag 21 mei op het programma. 

MO15-1
MO15-1 kwam voor de winterstop uit in de 2e klasse en zal dat dit voorjaar ook doen. MO15-1 gaat het steeds beter doen zo bleek aan het eind van vorig seizoen. Er werden keurig 10 punten bij elkaar gespeeld uit 12 wedstrijden. Morgen een nieuwe competitie voor MO15-1. Een competitie met 12 teams waaronder ook stadgenoot fc Harlingen MO15-1. Ook hier staat de laatste wedstrijd voor 21 mei op het programma. Morgen begint de competitie met een uitwedstrijd tegen Heerenveense Boys. 

MO13-1
MO13-1 eindigde in het najaar in de 3e klasse op een 3e plaats. Met 18 uit 7 werd er maar 1 keer verloren. Dit voorjaar weer nieuwe kansen in de pittige 3e klasse met teams als Be Quick Dokkum, GAVC en Harkema. De meiden zijn er klaar voor. De laatste speelronde voor deze meiden staat voor 28 mei op het programma. Morgen eerst thuis tegen Leovardia.