Waddenrobkes sluiten af met line-up

Even was er nog de twijfel om het wel of niet door te laten gaan vanwege het weer maar al vrij snel bleek dat de juiste beslissing genomen was. Wat een fantastische laatste speeldag was het afgelopen zaterdag bij de Waddenrobkes. Eerst om 13.30 uur de laatste speelronde van de landencompetitie. Daarna snel richting de kantine waar voor iedereen patat klaar stond met wat drinken. Daarna uitreiking van de penaltybokaal en vervolgens kregen alle Waddenrobkes een gouden medaille voor hun deelname aan de landencompetitie. Maar dat was nog niet alles want direct daarna stond de line up bij Zeerobben 1 op het programma. Meelopen aan de hand van Dylan Drent of Ane Schaap of Valentijn van Laar of….noem maar op. Wat een happening en wat waren de kinderen onder de indruk en wat vonden ze het mooi. En wat was Zeerobben blij met de opkomst van de ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. Het zegt veel over de betrokkenheid. De foto met alle Waddenrobkes en pappa’s en mamma’s etc. zegt genoeg.  Het geeft ons een goed gevoel.

Velen zullen de medaille maandag a.s. meenemen naar school want dat is ook een beetje traditie. Het is best stoer om bij de Waddenrobkes te voetballen. Vanaf nu hebben de kinderen lekker vakantie. Dat hebben ze ook wel verdiend want er zijn maar liefst 12 rondes gespeeld. In januari volgt er dan een nieuw avontuur voor de Waddenrobkes. Voetballen in de Waddenhal. Op woensdag 18 januari om 17.00 uur start de eerste training. Dat zal me ook weer een mooi festijn worden. De voorjaarscompetitie zal begin maart weer van start gaan.

Onze dank gaat uit naar de trainers van onze Waddenronbkes: Jasper, Storm, Stephanie en Meike. Dank ook aan de moeders die elke zaterdag het drinken verzorgden en natuurlijk dank aan alle bondscoaches die er ook elke zaterdagochtend maar weer waren om de kinderen te enthousiasmeren. Coördinator Lieuwe Wesselius kon na afloop dan ook niet anders dan zeer tevreden zijn.

“Plezier”. We schrijven er liever niet over maar laten het liever zien… De foto’s zijn van Frans Bode die ook niet onvermeld mag blijven en er nagenoeg altijd bij was.

(Oh ja, ook meedoen…? Neem contact op met de coördinator Lieuwe Wesselius op 06-53353122)