Waakzaamheid

Recentelijk hebben inbrekers ongenode en ongewenste bezoeken gebracht onder andere aan sportkantines in Harlingen. Dat maakt ons extra waakzaam en die extra waakzaamheid is iets dat we ook iedere andere Zeerob aanbevelen.

Waakzaamheid als je iets verdachts ziet, waakzaamheid richting je eigen spullen. Meld verdachte zaken altijd bij bestuursleden of bij jou bekende vrijwilligers. Ga niet zelf voor rechercheur spelen, maar meld het, zorg dat het aandacht krijgt. Wees ook waakzaam op je eigen spullen, laat nooit waardevolle zaken onbeheerd achter in jassen of tassen in de kantine, in de hal of elders in het clubgebouw. En vanzelfsprekend ook niet in de kleedkamers. Geef potentiële dieven gewoon geen gelegenheid hun slag te slaan.

Pinnen

Pinnen? Ja, graag.
Ook in onze kantine zien we het gebruik van de pin toenemen. Dat is een goede zaak. Uiteindelijk hopen we dat er helemaal geen contant geld meer rondgaat in onze kantine. De afwezigheid van cash geld zal potentiële dieven ontmoedigen. Een “bezoek” aan onze kantine moet voor het dievengilde gewoon totaal onaantrekkelijk zijn.

Helpen jullie mee?

Het bestuur

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.