Voorbeschouwing Frisia – Zeerobben

Zeerobben heeft dubbele agenda

Zowel voor nacompetitie voor promotie als voor nacompetitie voor behoud van het tweede klasserschap bezorgt Zeerobben een dubbele agenda. In eerste instantie is het laatste doel van de vijf slotwedstrijden in de tweede klasse K. Maar wie weet !! Voor de tegenstander van zaterdag 22 april geldt eigenlijk een zelfde doel, handhaven. Met alleen nog maar drie thuiswedstrijden moeten de Leeuwarders dat wel voor elkaar kunnen boksen. Uit de laatste 2 duels werden 4 punten bij elkaar gesprokkeld.

Zeerobben deed goede zaken afgelopen zaterdag. In een matige wedstrijd tegen Stiens pakten de Harlingers wel de drie punten, waar die in eerdere wedstrijden in de slotfase werden verspeeld. Met dus voor Zeerobben nog vijf duels ligt in principe alles nog open, zaak is wel om met 3 punten huiswaarts te keren. In de thuiswedstrijd werd met 3 – 1 gewonnen een terechte overwinning al werd het in de laatste minuten nog spannend door de late aansluitingstreffer van de Frisianen. In de omschakeling werd alsnog 3 – 1 .

We verwachten weer een grote schare aan supporters uit Harlingen ter ondersteuning van hun favorieten. En we hopen, dat in een sportieve strijd opnieuw gewonnen gaat worden.