Voetbalkamp 2019

JO10/MO10 NU OOK WELKOM VOOR DE LAATSTE PLEKKEN

Leden van Zeerobben met geboortejaar 2009 mogen zich nu ook aanmelden voor de laatste plekken van onze fantastische voetbalkamp.

Het voetbalkamp

Enige tijd geleden lieten we jullie al weten dat het voetbalkamp van 2019 weer voor de deur staat. Het voetbalkamp is één van de jaarlijkse activiteiten die onze club zo bijzonder maken. Die mag je als jeugdlid van Zeerobben absoluut niet missen.

Tijdens het voetbalkamp staan er naast een aantal voetbalactiviteiten (o.a. voetvolley, 4 tegen 4) ook allerlei leuke andere activiteiten op het programma (o.a. speurtocht, bosspel, bonte avond). Voetbalkamp is 3 dagen feesten met je voetbalvrienden en de enthousiaste begeleiding van Zeerobben.

Wanneer?

In de meivakantie van maandag 29 april tot en met woensdag 1 mei a.s.

Voor wie?

Alle jeugdleden van Zeerobben met geboortejaar 2006, 2007, 2008 en 2009 zowel jongens als meisjes. Er is plek voor 50 deelnemers, waarvan een groot deel al is ingevuld. Geef je op voor de laatste plekken! VOL = VOL

Waarheen?

Kampeerboerderij Otterlo in het Gelderse Otterlo.

Wat zijn de kosten?

Door ondersteuning van vele sponsors en hopelijk weer onze vriendenclub betalen onze jeugdleden slechts € 40,00 (all-in) voor het hele voetbalkamp. Er worden t.z.t. betaalavonden georganiseerd.

Opgeven?

Stuur meteen een mailtje naar voetbalkamp@zeerobben.nl met daarin je naam, geboortedatum en welk team je bij Zeerobben speelt.

Vragen?

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar voetbalkamp@zeerobben.nl of bel/app met Laurens Bergsma op telefoonnummer 06-47012067.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.