Vanzelfsprekend…

Het is woensdag begin van de avond. Overal waar ik kijk rennen lachende kinderen met een bal aan de voet. Een geweldig gezicht.
Daarnaast zie ik onze trainers in actie. Wat een bevlogenheid….Mooi om ze in actie te zien. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat die trainers er staan, maar dat is het natuurlijk niet… Onze waardering voor deze trainers is groot.

Daar komen ze alweer aan op hun fietsje. Ruimschoots op tijd om weer een training te geven. Deze trainers trainen ons JO15-4. Het is niet altijd makkelijk om voor de “laagste” teams trainers te vinden zo weten we uit ervaring. Maar deze jonge jongens gaven zelf aan om JO15-4 dit seizoen wel te willen trainen. Zowel de vereniging als de spelers mogen hun handen dicht knijpen met deze twee enthousiaste jeugdtrainers.

Pieter Ruurd is geen onbekende binnen de jeugdafdeling. Hij staat alweer een aantal seizoenen op het trainingsveld en was ook zelf vanaf de F-jes actief als voetballer. Inmiddels is hij gestopt als voetballer maar is nog regelmatig langs de lijn te zien op zaterdagmiddag met of zonder Figo. Het bloed kruipt…. Ruben was vorig seizoen al af en toe op het trainingsveld te bewonderen maar dit seizoen dus vaste kracht naast Pieter Ruurd. Ook Ruben heeft een voetbalverleden bij ons maar is ook inmiddels gestopt en traint nu dus de jeugd.

Deze jongens vinden dus naast hun school, hun werk en het drukke uitgaansleven  nog voldoende tijd om twee keer per week een jeugdteam te trainen. Kom daar nog eens om tegenwoordig. En dat doen ze vol overgave. Het zijn jongens waar je op kunt rekenen. Elke week staan ze er gewoon op maandag en woensdag. Ze missen nooit. En JO15-4 plukt daar de vruchten van want inmiddels staat de ploeg 3ein de competitie. Hoe mooi kan het zijn!

Bedankt mannen voor jullie inzet. Jongens zoals jullie zijn belangrijk voor onze vereniging. Nog veel succes maar vooral plezier de rest van het seizoen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.