Toegangsbeleid Zeerobben – Lwd. Zwaluwen

Op een enkel schoonheidsfoutje na, is ons het aanmeld-/registratiebeleid rond de wedstrijd tegen FC Burgum goed bevallen. We gaan het daarom voor de wedstrijd van 3 oktober tegen Leeuwarder Zwaluwen op dezelfde manier doen, met een paar kleine aanpassingen in de uitwerking (kaartjes) om het nog wat vlotter te laten verlopen.

Om de wedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen te mogen bezoeken (gratis als je relatie bent van Zeerobben en tegen betaling als je supporter bent) geldt in de basis heel simpel: vooraf aanmelden, bij voorkeur via email (secretaris@zeerobben.nl) of anders intekenen op de lijst die vanaf morgen in de kantine zal liggen. De rest wijst zich vanzelf, of horen jullie volgende week via de site en/of berichten via social media.

Binnen het Coronaprotocol kunnen er 38 mensen in de tribune plaatsnemen. Wil jij daar zitten, vergeet dat dan niet duidelijk aan te geven bij de aanmelding.

We gaan de beschikbare plaatsen toekennen op basis van het principe: wie het eerst komt, zal het eerst malen. Net als vorige week is aanmelding heel eenvoudig, maar we herhalen het voor alle duidelijkheid toch nog maar eens even:

1) Schrijf je in op de lijst die vanaf morgen (zaterdag 26/9) in het clubhuis ligt, geef je naam (achternaam, voornaam), je telefoonnummer, en je type relatie met Zeerobben op en klaar.
Als je op de tribune wilt zitten, geef dat dan ook aan en vertel waarom (leeftijd, moeilijk staan, of wat dan ook)

2) Stuur een email aan secretaris@zeerobben.nl en geef daarin aan dat je de wedstrijd Zeerobben – Lwd. Zwaluwen wilt bezoeken en vermeld in je mail:
– Achternaam
– Voornaam
– Telefoonnummer
– Type relatie met Zeerobben
– Eventueel of en waarom een plekje op de tribune

TYPE RELATIE
Dit is wel even van belang! Geef je dat niet, of niet correct op, dan kun je mogelijk niet bij de wedstrijd aanwezig zijn. Geef duidelijk aan welk type relatie je bent:

  • Gewoon (spelend) lid
  • Niet spelend lid
  • Vrijwilliger (geef aan welke functie)
  • Lid Vriendenclub
  • Donateur
  • Lid Businessclub

Alle bovenstaande relaties hebben als gebruikelijk gratis toegang bij de wedstrijd, mits aangemeld.

Ben je (vaste) supporter van Zeerobben en wil je de wedstrijd ook bezoeken? Dat kan, je kunt je gewoon opgeven als supporter (niet lid),  komt op de lijst te staan en krijgt ook een kaartje voor de wedstrijd, uiteraard tegen betaling van het reguliere toegangstarief. Overigens is dat tarief dit seizoen €5,00, maar dan zit er wel een koffiemunt bij. Per saldo dus eigenlijk voordeliger en voor de bediening bij de uitgiftepunten voor koffie langs het veld een stuk gemakkelijker.
Ook supporters dienen hun telefoonnummer e.d. op te geven. Dit heeft ook te maken met mogelijk bron- en contactonderzoek.

Weet jij (vaste) supporters van Zeerobben die echter niet onze website of social media kanalen volgen? Geef hen dan even de tip dat ze zich dienen aan te melden. We willen graag niemand teleurstellen. Zegt het voort dus, want vorige week verschenen er toch nog enkele trouwe supporters aan de poort zonder aanmelding. Gelukkig konden we hen nog toelaten, maar vooraf kunnen we dat nimmer garanderen.

Let wel, er zal ook volgende week zaterdag weer verscherpt entreebeleid bij de poort zijn. Nogmaals, dat is niet omdat we onvriendelijk of wantrouwend zijn, maar enkel en alleen omdat we het veilig en verantwoord, binnen de Coronaregels moeten laten verlopen. We rekenen dan ook op een ieders medewerking.

Gauw naar het clubhuis nu, of (nog beter) gauw een mailtje sturen naar secretaris@zeerobben.nl en je bent zaterdag welkom!

 

Het bestuur