Teamindelingen volgend seizoen

Al wekenlang is het Jeugdbestuur onder aanvoering van onze Hoofd Opleidingen samen met de Coördinatoren bezig met het maken van de teamindelingen voor het volgende seizoen. Het nieuwe seizoen start zoals ieder jaar na de zomervakantie (augustus/september).

Vragen die we eerst hebben moeten beantwoorden zijn o.a.

  • Hoeveel spelers hebben we per leeftijdsgroep?
  • Hoeveel teams kunnen we inschrijven bij de KNVB?
  • Zijn er spelers die stoppen of juist erbij komen?

Na het beantwoorden van deze vragen hebben wij een ruwe schets gemaakt van de teamindeling voor volgend seizoen. Op basis hiervan zal er de komende weken per leeftijdscategorie gekeken worden naar de voorlopige teamindeling voor seizoen 2019-2020. Indien nodig zal er expertise ingewonnen worden bij trainers of leiders.

Onze doel is om spelers zoveel mogelijk bij kinderen van hun eigen niveau in te delen. Deze verdeling zorgt voor het maximaal aantal balcontacten voor ieder kind, zowel op de training als tijdens de wedstrijd, waardoor iedereen zich optimaal kan ontwikkelen in het voetbalspelletje. Dit komt het plezier van de kinderen ook ten goede! Bovendien zullen de verschillende teams ook zoveel mogelijk gaan spelen tegen andere teams van hetzelfde niveau.

Wij verwachten de voorlopige teamindelingen voor het nieuwe seizoen halverwege juni te kunnen publiceren op de website van Zeerobben.

Wordt vervolgd!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.