Succesvolle meisjes

Afgelopen zaterdag kwamen bij de meisjes alleen MO11 en MO15 in actie. MO11 speelde thuis tegen NOK MO11. Beide teams hadden nog geen punten behaald in de voorjaarscompetitie.

Maar afgelopen zaterdag was daar dan toch de eerste overwinning dit voorjaar voor Zeerobben. Thuis werd het 4-0. Dolle blijdschap bij de meisjes die zich overigens niet uit het veld lieten slaan door de verliespartijen. Integendeel zelfs. De ploeg telt inmiddels al 16 meiden en die gaan er elke week weer vol voor. Morgen spelen ze weer thuis maar dan tegen de koploper. Dat zal ongetwijfeld een lastig potje worden maar het plezier zal er niet minder om zijn.

MO15 speelde de topper tegen Franeker. Dat blijven altijd spannende wedstrijden. Helemaal als beide ploegen meedoen om de bovenste plaatsen. Zeerobben begon niet sterk en kwam met 3-0 achter maar toonde veerkracht en wist uiteindelijk vlak voor tijd de 3-3 te maken met daarna nog kans op de overwinning. Maar zover kwam het niet. Ondanks dat de meiden er vol voor gingen was er ook respect voor elkaar tijdens de wedstrijd zoals hier te zien bij een blessurebehandeling. MO15 staat nu op de 2eplaats op 1 punt achter Franeker maar Zeerobben heeft nog een wedstrijd tegoed. (Foto: Gertjan Miedema)

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.