Start Zeerobben JO15-3

Afgelopen donderdagavond speelde het vernieuwde JO15-3 haar eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. Het nieuwe team is een mix van “oud-gedienden” uit JO15-4, spelers overgekomen uit de JO13 en er zijn jongens overgekomen van fc Harlingen of weer begonnen met voetballen omdat het eigenlijk best wel leuk is om weer met je vrienden te voetballen. De “directie” bestaat dit jaar uit Rint Henstra die vorig jaar ook al leider was van JO15-4 en hij wordt bijgestaan door Taede Hoogeveen. Trainer dit seizoen is Jens van Sluis. En zij zagen gister al meteen een leuke partij voetbal die uiteindelijk in 2-2 eindigde. Zeerobben kwam op een 1-0 voorsprong maar voor de rust werd het nog 1-1 en dat was ook de verhouding in de wedstrijd. Na rust deed Zeerobben het beter en kwam op 2-1 met daarna kansen op 3-1 en 4-1 maar helaas. Of het vizier stond (nog) niet goed of de keeper van St. Anna lag in de weg. En tja dan gebeurt het uiteindelijk toch en scoort St. Anna vlak voor tijd nog de 2-2. Niet getreurd. Het publiek zag een leuke wedstrijd met volop vertrouwen voor het vervolg en dat zal morgen al zijn als JO15-3 op bezoek gaat bij ST Stiens/DTD JO15-2.