SC Cambuur Voetbal- en Keeperskampen in zomervakantie

SC Cambuur organiseert tijdens de zomervakantie vier SC Cambuur Voetbalkampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. In juli zijn er Voetbalkampen op het sportcomplex van FVC in Leeuwarden (15 t/m 17 juli) en SC Terschelling (23 t/m 25 juli). Van 14 t/m 16 augustus vindt er een SC Cambuur Voetbalkamp plaats bij v.v. St.-Annaparochie, terwijl van 19 t/m 21 augustus een Voetbalkamp bij SC Leovardia in Leeuwarden op het programma staat.

Speciaal voor jeugdige keepers wordt er tijdens de SC Cambuur Voetbalkampen bij FVC Leeuwarden en SC Leovardia tegelijkertijd een SC Cambuur Keeperskamp georganiseerd. Alle trainingen van de driedaagse Voetbal- en Keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur.

SC Cambuur Skill Games

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de SC Cambuur Voetbal- en Keeperskampen. Naast de SC Cambuur Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van SC Cambuur op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen SC Cambuur Voetbalkampen-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbal- en keepersplezier. Bovendien krijgen ze twee wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van SC Cambuur.

Inschrijven voor de SC Cambuur Voetbal- en Keeperskampen kan via www.cambuur.nl/voetbalkampen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.