“Pupil van de Week” Norah de Jong uit MO11-1

Komende zaterdag is Norah de Jong uit MO11-1 tijdens de wedstrijd Zeerobben 1 tegen Blauw Wit 1 “Pupil van de Week”. Wij vroegen ons af wie nou deze week de “Pupil van de Week” is? We willen natuurlijk wel weten in welk team deze pupil speelt en wat zijn/haar favoriete eten is. Zo hebben we enig idee van wie er zaterdag het eerste doelpunt scoort en op de bank bij de mannen van het eerste elftal zit. Daarom hebben we deze week een paar vraagjes gesteld aan Noah.

Wat is jouw volledige naam?        Norah de Jong
Wat is jouw geboortedatum? 29 03 2009
Waar woon je? (stad) Harlingen
Op welke school zit je en in welke groep?   Sint Michaelschool in groep 7
Welk vak vind je op school leukst? Rekenen
Wat wil je later worden? Kok
In welk team van Zeerobben speel je? MO11-1
Wie is of zijn jouw leider(s) en trainer(s)? Leidster is Julia de Swart en mijn trainers zijn Ruben van der Pol en mijn vader Martin de Jong
Hoe lang speel je al bij Zeerobben? Bijna 2 jaar
Hoe of door wie ben jij bij Zeerobben gekomen? Het leek me leuk om te voetballen
Heb je een favoriete speler bij Zeerobben? Mats Hoekema
Wat is jouw favoriete eredivisieclub? Ajax
Wat is jouw favoriete club in het buitenland? Barcelona
Wie is jouw favoriete speler in het betaalde voetbal? Frenkie de Jong
Heb jij nog familie en/of vrienden die ook bij Zeerobben voetballen? Mats Hoekema, Hidde Wielenga en Rutmer Wielenga zijn mijn familie en mijn vriendin is Jocelyn van der Pol
Wat is jouw lievelingseten en drinken? Cola en Pizza
Heb jij, naast voetballen natuurlijk, nog andere hobby’s? Ik hou van Tik Toks maken en ik vind het ook leuk om te zwemmen.

Noah bedankt voor het beantwoorden van deze vragen. Nu weten we wie er zaterdag bij Zeerobben 1 tegen Blauw Wit 1 het eerste doelpunt maakt. Veel plezier!

De dag van een “Pupil van de Week”

Wanneer Zeerobben 1 thuis speelt mag een pupil van de jeugdafdeling van Zeerobben die dag het hele traject van voor en tijdens wedstrijd met het 1ste elftal meemaken.

De pupil wordt door de leider van het 1ste, Geert Jan de Groot, ontvangen en mag hij/zij bij de wedstrijdbespreking aanwezig zijn en eet hij/zij met de selectie mee waarna hij/zij een bal en een T-shirt van een selectiespeler mag ontvangen.

Voor de wedstrijd begint doet de pupil met de spelers van het 1ste mee aan de warming-up, en bij aanvang van de wedstrijd loopt de pupil met de scheidsrechter mee en neemt de wedstrijdbal mee het veld op. Daarna mag de pupil van de week het eerste doelpunt maken. Tijdens de wedstrijd zit de pupil de gehele wedstrijd bij de reservespelers in de dug-out.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.