Plus-Actie daverend succes

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Heel veel leden van onze club hadden veel punten gespaard bij de supermarkt Plus Lunenburg en daarvoor fanartikelen besteld. De actie liep eind januari ten einde en afgelopen zaterdag konden de bestelde fanartikelen bij de supermarkt opgehaald worden. En dat hebben de medewerkers van de Plus geweten. Ze hadden het er maar druk mee om alles bij elkaar te zoeken en uit te reiken.

De actie leverde ook voor de club heel wat op. Toen de businessclub van Zeerobben ook nog een duit in het zakje deed kwam de stand uiteindelijk op 1.500 euro uit. Maar het merendeel werd bij elkaar gespaard door onze leden. Wat geweldig dat kinderen en ouders zo enthousiast hebben meegedaan. Allen heel hartelijk bedankt daarvoor. En natuurlijk dank aan Plus Lunenburg die dit alles heeft mogelijk gemaakt. Zodra er een bestemming is gevonden voor dit enorme bedrag zullen we dat de leden laten weten.

Voor de kinderen die het meeste gespaard hadden werden er nog cadeaubonnen (100, 50 en 25 euro) voor de Mediamarkt beschikbaar gesteld. Die gingen naar Nichelle, Thomas en Jurre.

Voor leden die zaterdag niet aanwezig konden zijn om hun artikelen op te halen. Zij kunnen vanaf morgenavond (dinsdagavond) tot en met donderdagavond hun spullen afhalen in de bestuurskamer. Daar liggen alle artikelen op volgorde van nummer. Het nummer dat weer overeenkomt met het nummer op de mail die iedereen gekregen heeft. De kantine is die dagen vanaf ongeveer 18.30 uur geopend tot ongeveer de laatste trainingen zijn afgelopen.

Iedereen nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.