Periodetitel voor onze Beloftes

Afgelopen zaterdag was er een beker-/inhaalprogramma vastgesteld door de Bond. Dat inhaalprogramma koppelde de beloftes van Zeerobben 2 aan Knickerbockers 4 uit Groningen. Een lastige uitwedstrijd voor Zeerobben gezien de resultaten die de studenten al eerder dit seizoen boekten tegen o.a. Urk en Leovardia.

En gezien de stand op de ranglijst en de strijd om de 2eperiodetitel kon Zeerobben zich geen misstap permitteren. En laat dat maar over aan het duo Oostveen/Riem. Ze hadden de mannen op scherp gezet. Zeerobben kwam goed uit de startblokken en had bij rust al een 2-0 voorsprong genomen. Knickerbockers kwam nog terug tot 2-1 maar toen het 3-1 werd was de wedstrijd beslist al kwamen de Groningers nog wel terug tot 3-2.

Door deze uitslag pakt Zeerobben niet alleen de 2eperiodetitel maar neemt ook de koppositie op de ranglijst over van Stiens die een punt minder heeft. Een prachtig resultaat voor deze ploeg. Mannen, van harte gefeliciteerd met het behalen van de 2eperiodetitel. Nu nog ff doorpakken….Nog 6 finales te gaan!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.