Ontwerpburo Willem

Is dat nou zo belangrijk, een herkenbare huisstijl voor een voetbalclub? Wij zijn geneigd te denken van wel. En daarom zijn we blij met Willem Heemskerk als de man die onze huisstijl zoals we die tegenwoordig hanteren, vorm heeft gegeven.

Begonnen op kleine schaal met wedstrijdposters, affiches voor evenementen, logo’s, etc., maar uitgegroeid tot de man die ons een herkenbaar gezicht heeft gegeven via de header (de kop) van onze website en niet in de laatste plaats middels onze jaarlijkse presentatiegids. Dat laatste resulteerde dit jaar zelfs in een prijswinnende gids in de verkiezing door de bond van amateurverenigingen. Wij trots, Willem trots. En terecht!

Zijn werk voor Zeerobben is geboren uit clubliefde, maar grafisch ontwerpen is wel gewoon ook zijn vak. En dat laat hij tegenwoordig zien middels zijn nieuwe website die hij natuurlijk zelf ook weer heeft vormgegeven. Nieuwsgierig naar zijn eigen stijl en werk? Klik dan hier.
Op die site is ook een hoofdstukje gewijd aan zijn werk voor onze club. Daar kun je rechtstreeks heen door hier te klikken.

We hopen de samenwerking met Willem nog jaren voort te kunnen zetten. En geloof het of niet, de eerste schreden richting een nieuwe presentatiegids worden alweer gezet…

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.