November is actiemaand bij Zeerobben

Beste leden en vrienden van Zeerobben,

Vorig jaar kon het helaas niet door gaan maar net als in 2019  gaan we ook deze maand weer een actie organiseren binnen onze mooie club.  Geen doelpuntenactie, geen loterij, geen voor- en najaarsloterij maar wederom een actie waarbij we met z’n allen Waardebonnenboekjes gaan verkopen. Dit doen we weer in samenwerking met de plaatselijke winkeliers en horeca en Clubplan. 

In week 46 (start 15 november) gaan we met z’n allen Waardebonnenboekjes verkopen. Waardebonnenboekjes met voor de kopers een gegarandeerde opbrengstmogelijkheid van vele tientallen euro’s. Da’s nog eens wat anders dan een lot waarvan je maar moet afwachten of je een prijs hebt.

Hoe werkt het?
We verkopen waardebonnenboekjes voor € 5,00 per stuk. Dat lijkt veel, maar is het beslist niet, want de bonnen in de boekjes geven kortingen bij vele lokale winkeliers en horeca in Harlingen met een totale waarde van tientallen euro’s. Echt een prima deal!
De opbrengst komt ons allen ten goede. De gehele opbrengst willen we namelijk investeren in nieuw meubilair voor onze kantine maar we willen ook iets extra’s doen in de nieuwe kleedaccommodatie waar binnenkort een start mee wordt gemaakt. Investeringen die iedereen ten goede komt. Daarom willen we het met z’n allen doen!

In week 46 (15-20 november) zal een groot aantal teams (alle JO19 t/m JO12 en MO 15 en MO13) gezamenlijk in heel Harlingen/Midlum langs de deuren gaan om boekjes te verkopen. Spelers uit de teams JO8, JO9, JO10 en JO11 alsmede de senioren wordt gevraagd om de boekjes binnen de familie/kennissenkring of aan de buren te verkopen. 

In week 47 starten de senioren met de verkoop van de boekjes binnen de vrienden- en/of familiekring. 

We gaan deze bijzondere actie de komende week via de lokale pers, internet en social media uitgebreid communiceren, zodat heel Harlingen weet dat we eraan komen met dit mooie aanbod. We leggen daarin ook uit hoe het werkt, dat scheelt jullie straks vast ingewikkelde verkooppraatjes. Verder wordt de actie ook ondersteund met flyers.

De leiders en trainers zijn reeds geïnformeerd. Via hen worden jullie nader geïnformeerd over verdere details, hoe en wanneer je aan de boekjes komt en wanneer je op pad gaat.

We gaan er met z’n allen een groot succes van maken!! Alvast dank voor ieders medewerking.

De organisatie. 

PS. Benieuwd welke middenstanders meedoen aan de actie? Hieronder de lijst.

 

Deelnemende winkeliers en horeca:

Henny’s Blèzie ans Bjoeti

Eats & Sweets by MIJKE

Wally’s

Jonas

DA Drogisterij Atsma

Ambachtelijke slagerij Remco Wouda

HogerhuisExpert

Faber Tassen Koffers en Accessoires

FORHIM Menswear

Hema

Homminga’s Fijne Winkeltje

Top 1 Toys

Jumbo Olaf Hermus

Kapsalon Promise

Keurslager Zijlstra

De Chinese Muur

Mitra Hans Mooij

Bakkerij Overzet

Harbour Gym

Molly’s Cafetaria

De Kombuis cafetaria

Puur Harlingen

Sieb’s Oliebollen

Plus Lunenborg

Harlinger Poffertjeskraam

Veltman Vis Service

Scapino

Hoek’s Fish & Food